#7

     Unii m-au intrebat de ce nu mai scriu. Nu o sa ma fofilez spunand ca nu am avut timp (desi nu am prea avut), o sa spun ca nu am avut despre ce sa scriu. Inspiratia se duce. Asa se intampla cand nu vrei sa scrii despre barbati, nici despre femei, nici despre oameni, ci despre suflete (so deep).
     Trebuie sa stiti ca toate sufletele pe care le-am intalnit aveau cate un of, o chestie neimportanta ce ii impiedeca sa fie fericiti. De obicei, acea chestie neimportanta e o alegere care nu a fost multumitoare, care a adus consecinte negative, sau care pur si simplu a fost gresita. Serios acum, toti am facut macar o data in viata o alegere care nu a fost tocmai reusita. O alegere pe care o regratam de fiecare data cand ne-o amintim. Acum, ganditi-va la acea alegere. Bun? Gata?
      Acum uitati-o! Nu va face bine! Nu e un lucru de tinut minte. Pentru domnite, un lucru bun de tinut minte ar fi data cand si-au cumparat rujul sau parfumul preferat. Iar pentru domnisori, data cand si-au cumparat masina aceea frumoasa-frumoasa cu geamuri fumuri si nu stiu ce chestii cromate. Aceste sunt chestii de tinut minte. Pentru ca sunt si acestea alegeri importante. Mdaa.. Are sens, sigur ca are. Tot ceea ce suntem in momentul asta se datoreaza deciziilor si alegerilor noastre. Tot ceea ce vom deveni va fi suma alegerilor si deciziilor noastre. Suntem ceea ce vrem noi sa fim, huh? Nu. Suntem ceea ce alegem sa facem. De exemplu, daca alegem sa mancam mult, ne vom ingrasa. Cam asa functioneaza totul. Pare usor, dar cand te gandesti ca unele alegeri le facem doar ca asa cred altii ca e bine, lucrurile devin complicate. Iar oamenii nu vor nimic complicat.


     Singurul sfat pe care il pot da acum e ca ar trebui sa ne gandim la ceea ce ne face bine si e placut pentru noi si sa alegem acel lucru. Nu conteaza ce este acel lucru sau cat de greu de obtinut este. Cand o sa il obtinem o sa fim fericiti. Pentru ca asta inseamna fericirea, sa fii multumit cu ceea ce ai ales.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu